Uplatňovanie štandardov bezpečnosti potravín
14. November 2012
Program:
8.30 - 9.00 h prezentácia účastníkov
9.00 h otvorenie seminára
Požiadavky normy ISO 9001:2008 a ISO 22000:2005 pre výrobcov potravín
Ing. Miroslav Šuška., QALIFOOD s.r.o. Šumperk , ČR
Požiadavky novej verzie noriem IFS verzia 6 a IFS Logistics veria 2
Ing. Martin Horváth, SGS Slovakia Košice
Požiadavky systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa FSSC 22000 pre obalové materiály prichádzajúce do styku s potravinami
Ing. Igor Mráz, CSc. QS CERT Zvolen
Akreditácia orgánov certifikujúcich systémy manažérstva bezpečnosti potravín
Ing. Gabriela Kopínová, Ing. Mária Mészarošová
SNAS Bratislava
––– Prestávka –––
Bezpečnosť potravín – požiadavky na výrobcov zo strany orgánov úradnej kontroly, aplikácia štandardov
Ing. Jaroslav Remža, PhD., Štátna veterinárna a potravinová sprava SR Bratislava
Požiadavky novej verzie TESCO štandardu na výrobcov potravín
Ing. Marta Slanická TESCO STORES a.s. Bratislava
Uplatňovanie štandardov bezpečnosti potravín výrobcami potravín
RNDr. Jaroslav Žiak, PhD., NESTLÉ Slovensko Prievidza
Požiadavky obchodných reťazcov na uplatňovanie štandardov bezpečnosti potravín
Ing. Katarína Fašiangová, PhD., AHOLD Retail Slovakia k. s. Bratislava
Vzdelávanie v oblasti štandardov bezpečnosti potravín
prof. Ing. Jozef Golian, Dr., Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, FBP SPU Nitra
zoznam prednášok
Horváth Standard IFS-IFS_Logistic_2012.pdf
Kopínová Akreditácia CO SMBP_SNAS.pdf
Slanická TFMS Nitra 14 11 2012 final.pdf
Zajác, Čapla, Golian vzdelávanie.pdf
Žiak Standardy bezpecnosti potravin Publikovane.pdf
Šuška ISO 9001 a ISO 22000.pdf