XIX. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín
XIX. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, ktorú organizuje Katedra hygieny a bezpečnosti potravín Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sa bude konať v dňoch 6-8.4.2022 v PARK hoteli v Piešťanoch.
Cieľ konferencie: prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Organizátor: SLOVENSKÁ SPOLOČNOSŤ PRE POĽNOHOSPODÁRSKE,LESNÍCKE,POTRAVINÁRSKE A VETERINÁRSKE VEDY PRI SAV
Odborný garant: prof. Ing. Jozef Golian, Dr., SPU Nitra
Na konferenciu je možné sa prihlásiť cez prihlasovací formulár na www.bezpecnostpotravin.sk do 28. 2. 2022. Vložné: zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, spoločenský večer a obedy.
Prvý cirkulár
BaKP-konferencia-PIESTANY-2022.pdf (367807)
odborný príspevok.docx (23260)
vedecký príspevok.docx (69534)
zbornik odborný.docx (48259)
vedecky zbornik.docx (48281)