XVIII. Vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín
XVIII. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, ktorú organizuje Katedra hygieny a bezpečnosti potravín Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sa bude konať v dňoch 22-24.9.2021 v PARK hoteli v Piešťanoch.
Cieľ konferencie: prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Podrobný program: je v prílohe
Organizátor: SPU Nitra
Odborný garant: prof. Ing. Jozef Golian, Dr., SPU Nitra
Na konferenciu je možné sa prihlásiť cez prihlasovací formulár na www.bezpecnostpotravin.sk do 10. 2. 2021. Vložné: zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, spoločenský večer a obedy.
Novo prihlásení účastníci: 140 Euro
Aktívni účastníci za rok 2020: 80 Euro
Pasívni účastníci za rok 2020: 0 Euro
Link na registráciu/ Registration link
Kritéria publikovanie v zborníku
Templát: Zborník